Skål i skivet’

4. februar 2013

Er lige landet og mandagen er vel overstået. Det første jeg gjorde da jeg kom inden for døren var, at hænge en maskinfuld tøj op, som lige var blevet færdig 5 min. før jeg kom hjem (hurra for tidsindstilbare vaskemaskiner) og så stak jeg hovet ned i fryseren og fant lidt frosne jordbær, som sammen med en banan og en god stor sjat skummetmælk, hurtigt blev forvandlet til en dejlig smoltine af stavlenderen.

Skål i skivet’ eller noget 🙂

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Lone 5. februar 2013 at 08:36

    Hvor er det et smukt billede. Så fint med det knaldrøde sugerør til de rosa farver 🙂

    • Svar Catarina 5. februar 2013 at 11:28

      @Lone – Tak skal du have – det var nu bare lige en hurtig indskydelse at snuppe et billede. 🙂

    Skriv gerne en kommentar