Fra Flittig-Lise til Doven-Lars

24. februar 2013

20130224-125301.jpgNu er jeg blevet plantet for enden af langbordet og jeg agter ikke at lave mere i dag. Dagen skal nydes, med kik til rene vinduer, brændeovnesvarme (som nok skal svine dem hurtigt til igen) te og lidt tegning på iPaden.

Måske get skulle forkæle mig selv lidt, ved at lave en dejlig stor, varm og krydret Chai Latte…… det tror jeg skisme jeg gør. 🙂

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Mona Honnens 24. februar 2013 at 13:30

  Jeg har hentet app – paper 53 – men er da vist nød til at købe noget til for at komme rigtig igang, er det ikke korrekt ??

  Mona

  • Svar Catarina 24. februar 2013 at 13:40

   Man kan godt nøjes med de værktøjer som følge med appen Mona, men jeg synes det er sjovere at have dem alle og jeg tror også du får mere glæde af at have alle værktøjerne osse selvom de koster lidt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar