Så nåede vi til den igen

1. marts 2013

…weekenden.Jeg synes ugen er følger afsted. Det har jo lige været mandag og nu det fredag igen. Men jeg klager da slet ikke, for jeg elsker jo fredagen, med dens korte arbejdsdag og den meget fritid. Og så er det jo, efter kalenderen, jo den første forårsdag i dag. Skønt!

20130301-060022.jpg

Men inden arbejdsdagen kan begynde, snupper jeg lige lidt morgenhygge, morgenmad og en dejlig Chai Latte. Man må nemlig godt forkæle sig selv på sådan en fredag.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Pernille 1. marts 2013 at 10:05

  Jeg synes også ugen er forsvundet med foruroligende hast.
  Men nu er fredag her, og når det engang nærmer sig midnat, vil jeg kaste mig over weekenden. Inden skal vi lige holde en lille fest.. for alle kommunens sjette og syvende klasses elever.. hvis ellers de gider komme. Sidste gang var der ikke ret mange 🙂

  • Svar Catarina 1. marts 2013 at 10:27

   Lad os håbe der kommer flere end sidste gang, ellers kan aftenen godt blive lidt lang kunne jeg forestille mig.

   Men for pokker hvor er det dejligt at det er fredag og solen skinner fra en skyfri himmel. 🙂

 • Svar Liselotte 1. marts 2013 at 12:22

  Fredag er bare yndlingen. En rigtig god en af slagsen til dig 🙂

  • Svar Catarina 1. marts 2013 at 13:00

   Mange tak og i lige måde Liselotte 🙂

  Skriv gerne en kommentar