Nu kan det godt nok mærkes

2. marts 2013

.. at jeg vågnede klokken halv 5. Selv om det er lidt tidligt for en lørdag aften, så tror jeg nu alligevel at jeg vil vil finde min dyne og en enkelt bog. Det kan jo være at jeg ligefrem når at få læst et par sider eller fem, inden jeg falder i søvn.

I morgen er atter en dag og den skulle efter sigende blive flot og jeg har sågar en brunchaftale med to skønne kinder i Odense midtby.

Godnat til dig der læser med. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.