Grønt i vinduet

4. marts 2013

20130304-175245.jpg

Også i dag har foråret vist sig fra den smukke side og jeg kan mærke at jeg virkelig glæder mig til at frosten rigtig slipper og varmen bliver den fremherskende (regnen må godt blive væk om dagen). Det bliver dejligt at kunnetilbringe dagene ude på terrasse og i det heletaget nyde udelivet, uden at jeg skal pakke mig ind.

I vinduskarmen her i køkkenet, står et par potter som også venter på vejret bliver lunt og dejligt, hvis altså jeg ikke har spist det hele inden det når så langt.

Jeg elsker danner her lyse tid med sol fra oven og fugledes morgensang. Mer at det, hvis jeg må be. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

6 kommentarer

  • Reply Liselotte 4. marts 2013 at 17:57

    Ja, det er virkelig noget at se frem til nu 🙂

    • Reply Catarina 4. marts 2013 at 18:04

      Det er lige før jeg vil sige at det er den bedste tid på året Liselotte. 🙂

  • Reply Susanne 4. marts 2013 at 18:05

    Det er jo min absolutte favorit krydderurt, jeg ved ikke noget bedre og kan dufte til den dagen lang 🙂

    • Reply Catarina 4. marts 2013 at 18:43

      Det er også en af de urter man bare kan dufte til hele tiden og så minder bare så meget som sommer Susanne. 🙂

  • Reply Nola 4. marts 2013 at 23:20

    uh ja, basilikum er også en af mine yndlings……men desværre også sneglenes!
    I sidste uge så jeg i en thailandsk restaurant (med shop til) at de solgte stærk basilikum og sød basilikum……troede kun at der fandtes en slags?!

    • Reply Catarina 5. marts 2013 at 06:42

      Uha, de smager helt fantastisk de stærke og jeg har kikke efter dem herhjemme, men endnu ikke fundet dem. Du skulle prøve den Nola. 🙂

    Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.