Seriøst! Der må mangle en enkelt eller to

6. marts 2013

Jeg må altså have skrue eller to løs, eller måske de ligefrem mangler. For der er da ikke sådan helt normalt, at sådan en god cigar som mig, som er vild med at vrikke med måsen og til dagligt elsker at går i kjole, kan synes at sådan nogle her er fede. Sko ja, men sgu da ikke sådan noget halløj her. 😕 Men det synes jeg seriøst. Bum.

20130306-125249.jpg

20130306-125252.jpg

De er lige ankommet med posten i dag, så nu skal de bare skrues på, så er jeg klar. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Hvor svært kan det lige være? 6. marts 2013 at 18:19

  […] ← Seriøst! Der må mangle en enkelt eller to […]

 • Reply qvinde 6. marts 2013 at 23:11

  Jeg var næsten klar over at det der mægtig nemme noget de beskriver, sætter på kort tid tvivl om vores handy evner, grrrr

  Jeg køber cyklen med dem på, så regner jeg med de holder en rum tid 🙂

  Til gengæld glæder jeg mig lige så meget til at køre med cykelsko som du, det blir så meget nemmere at få luft under vingerne…

  • Reply Catarina 7. marts 2013 at 06:24

   Ja, sørg endelig for at de sidder på den cykel du køber, det her besvær er ikke det vær, heller ikke selvom der fulgte en fin vejledning med.

   Jeg kan da i det mindste sige at jeg så har noget at glæde mig til…… eller noget. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.