Venter nu på en SMS

7. marts 2013

Jeg har beskudte beskidte fingre. Meget. For jeg har knoklet med det aftageligt træk. De fleste gange smutter det på lige med det samme, men ikke i dag og det i det her satans blæsevejr. Men efter en del eder og et par smårifter på den ene hånd, sad det lige pludselig hvor det skulle. Cyklen blev spændt på cykelanhængeren og jeg kørte i bil op med min cykel og de nye pedaler.

Nu skal jeg bare vente på at der tikker en SMS ind om at den er klar til afhentningen, jeg håber det bliver i morgen, så jeg kan cykle på arbejde allerede mandag igen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Susanne 7. marts 2013 at 19:30

  Sjovt som et par knap så pæne ord hjælper engang imellem 🙂

  • Reply Catarina 7. marts 2013 at 20:00

   Ja, ikke 🙂

 • Reply Layoni 8. marts 2013 at 05:47

  Tak for et lille grin her fra morgenstunden Catarina 🙂 og synes bestemt også det er tilladt at bande, når alt drille 😉 nu vil jeg smutte på arbejde. Så rigtig god dag til dig 🙂

  • Reply Catarina 8. marts 2013 at 06:37

   Jammen velbekomme Layoni. 🙂

   Du må have god arbejdslyst og en dejlig fredag. 🙂

 • Reply Koh-I-Noor (Bettina) 8. marts 2013 at 08:37

  Ha ha. Jeg troede lige, du var blevet skudt!! Beskudte fingre, står der. Men det var så kun skidt. Og lidt energigivende eder 😉
  Kan du have en rigtig god weekend – med eller uden cykel 🙂

  • Reply Catarina 8. marts 2013 at 12:45

   Hi hi Betina – det gjorde der skisme da osse – det havde jeg slet ikke set 😳 nu har jeg rettet det. 🙂

   Du må også have en dejlig fredag og weekend. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.