Dagen i billeder

13. marts 2013

I morges valgte jeg at lade cyklen stå, da jeg ikke gider at kaste mig ud på de små landeveje, hvor sneen, ikke lige er den første der rydes. jeg tog mig derimod god tid og lavede en god og mættende smoothie med havregryn i, inden jeg begav mig ud i sneen i bilen.

20130313-162121.jpg
~Festlig morgenstarter

20130313-162110.jpg
~I morges
20130313-162116.jpg
~Lige nu

Nu er eftermiddagen fyldt med sol, og den sne der kom i de tidlige morgentimer, er for længst smeltet. Solen er enda så “varmede” at jeg sider ude på terrassen og nyder teen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Susanne 13. marts 2013 at 16:58

  Ja den pokkers sne, den gjorde også at jeg lod cyklen stå… og her er sneen også forsvundet, men der kommer mere i morgen siges der på DMI 🙁

  • Reply Catarina 13. marts 2013 at 17:08

   Hvis der kommer mere sne i morgen, så tror jeg at det bliver bilen der vælges. 🙂 Troede faktisk lidt i sidste uge at foråret var på vej, men ikke i denne omgang. Men inden længe ikke. 😀

 • Reply Nola 13. marts 2013 at 17:32

  det var fornuftigt! Sjovt Catarina, for her er det præcist omvendt…..sol i morges og nu sner det. Men det skulle ikke blive til noget særligt. Heldigvis

  • Reply Catarina 13. marts 2013 at 17:50

   Her blev det heller ikke til meget, men alligevel mere end hvad jeg synes om, for lige nu vil jeg heller have forår Nola.

   Det er lidt pudsigt at I har det omvendt i dag. Håber ikke at I skal trækkes længe med den, for med de temperature I præsterede i sidste uge, så vil I sikkert også heller have det lune vejr tilbage. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.