Langsom lang Langfredag

29. marts 2013

20130329-124250.jpg

Endelig er det holdt op med at sne og jeg synes faktisk osse at det er blevet en smule lysere, måske jeg alligevel er heldig at se, bare en smule, til solen i dag.

Her laver vi stort set ikke andet end hvad der lige falder hver især for. Christian er dog på arbejde, men Søren og jeg hygger og snakker om diverse ferieønsker i fremtiden. En lille lur har jeg osse lige snuppet, ikke længe, men bare lige blundet i en halvtimes tid. Fredagen er lang og dejlig langsom. Og der er stadig masser af dejlige fridage forude, så om denne bliver en smule “spildt” på ingen ting er vist helt ok.

Måske jeg senere kaster mig over lidt bageri. Hvis jeg altså synes. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Trine 29. marts 2013 at 15:02

  Ja her småsneer det stadig… Kan dog se det lysner i horisonten, så håbet om opklaring lever.

  God Langfredag, det lyder som noget vi kunne bruge.

  • Reply Catarina 29. marts 2013 at 17:13

   Her er det osse begyndt igen, efter at have været stoppet i et par timer. 😕

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.