Catarina header image

Slap søndag, eller hvordan jeg nogle gange overrasker mig selv

søndag d. 31. marts 2013 kl. 17:43 - Kategori: Her hos os

Efter turen til Bogense tidligere i dag, havde jeg bestem mig for at jeg ikke ville lave mere end den lammekølle der ligger i køleskabet. Men så kom den tanke alligevel, at drengene slet ikke har fået noget til påske i år, ikke engang et lille påskeæg. Sikke en mor jeg er. Nå men jeg kikkede ud i spisekammeret og så der stadig var en rulle rå marcipan fra jul og jeg havde da osse noget godtr mørkt chokolade og med et fik jeg den take at jeg da kunne lave nogle hjemmelavede påskeæg til dem.

Jeg fandt røremaskinen frem og smed marcipan og en smule florsukker og et par spiseskefulde cognac i og tændte for den. Efter et par minutter, var marcipanen klar til at blive formet til noget der lignede æg.

20130331-174145.jpg20130331-174150.jpg

Chokoladen blev sat over et vandbad og nu er alle 23 æg færdige. De er dog langfra så flotte som dem der kom med posten til mig den anden dag, men pyt, jeg er sikker på de nok skal smage drengene.

8 kommentarer ↓