Jeg fik lov til at lege med Yngstesønnen

12. april 2013

Det er ikke så tit at mine unger er med på lidt fotoleg, men nogle gange er jeg heldig og i dag var en af de heldige. Synes at et dobbelteksponeret billede kan være ret så sjovt. Billedet her er taget direkte fra kameraet og ind her. Ret sjov effekt og måske weekenden skal bruge på lidt mere leg.

Christian_dobbelt_exposure_portrait
~ Dobbelt exposure portrait eller på dansk dobbelteksponeret portræt.

I samme genre

22 kommentarer

 • Svar Helle K. 12. april 2013 at 16:32

  Det er bare for fedt det billede 🙂 Jeg aner ikke, om mit kamera kan det, men det må jeg da undersøge 🙂 God weekend og god fornøjelse.

  • Svar Catarina 12. april 2013 at 16:37

   Mit det efterhånden rigtig gamle kamera kan men kun op til 3 billeder – her har jeg dog kun bugt indstillingen for to.

   Jeg er sikker på at dit det nye kan – de fleste nyere kameraer, spejl eller system kan. 🙂

 • Svar Helle K. 12. april 2013 at 16:35

  Hej igen – jeg kom lige i tanke om, at jeg da vist har gjort det i Photoshop engang …

  • Svar Catarina 12. april 2013 at 16:39

   Ja, man kan godt ligge to billeder oven på hinanden i Photoshop og få samme effekt, men jeg synes det er sjovere at lave mine billeder i kameraet uden at skulle forbi Photoshop. Jeg bruger kun Photoshop ude på arbejdet og aldrig privat – heller ikke andre redigeringsprogrammer. 🙂

 • Svar Annette 12. april 2013 at 17:11

  Det er et rigtigt godt billede med meget drama i 🙂

  • Svar Catarina 12. april 2013 at 17:46

   Tak skal du have Annette 🙂 Det er sjovt at få lov til at lege. 🙂

 • Svar Annemette 12. april 2013 at 18:36

  Det ser ud til at have vaeret sjovt – fedt resultat 🙂

  • Svar Catarina 12. april 2013 at 18:40

   Det var hyggeligt at han gad lege model for moderens fotoleg 🙂

 • Svar qvinde 12. april 2013 at 20:22

  God model og sejt billede 🙂

  • Svar Catarina 12. april 2013 at 20:26

   Hi hi, heldigvis synes han osse selv at det var sejt eller cool, som han sagde. 😉

 • Svar Heidi 12. april 2013 at 20:56

  Fantastisk ! Det ser fedt ud. Tænker jeg vist skal ril at sætte mig lidt mere ind i det fine kamera, jeg fik i fødselsdagsgave for snart et år siden ….

  • Svar Catarina 12. april 2013 at 21:43

   Jeg tror jeg har læste manualer et par gange og øvet alle knapperne op til flere gange, men jeg har aldrig syntes om det her dobbelteksponering, som en gammeltdags kamera lavede ved fejl, før jeg kom til at tænke på, at man måske kunne lave noget fedt på denne måde og prøvede så med billedet i morges (som slet ikke er fedt, men bare anderledes) da jeg kom til at tænke på at lave dette med sønnike. 🙂

 • Svar Trine 13. april 2013 at 06:41

  Wooow…. Fedt billede… Imponerende hvad kameraer kan nu om stunder…

  • Svar Catarina 13. april 2013 at 07:57

   Tak skal du have Trine. I gammeldags kameraer, undlod man at spole filem frem for at lave samme sags billeder, men de nymodens kan stadig det. Det er lidt fedt at lege med. 🙂

 • Svar Nola 13. april 2013 at 09:17

  Nej Catarina, det er et vildt super godt billede!! Ret fedt med den doppelteksponering! Og det giver prikken over i’et at det er sort/hvidt. Det ville garanteret se super godt ud hvis det blev printet stort ud. Jeg er vild med det billede.
  Jeg vidste faktisk ikke at man kunne gøre det direkte i kameraet, har altid kun hørt om det i de gamle med film. Det må jeg ubetinget prøve – nu må jeg bare se hvor jeg finder indstillingen.
  Køn knægt 🙂
  God weekend og vis endelig hvis du leger ned flere billeder 🙂

  • Svar Catarina 13. april 2013 at 11:40

   Tak skal du have Nola, jeg er osse selv ret vild med resultatet. Sådan et billede, gør sig bedst i S/H og jeg var slet ikke i tvivl om at det skulle være sådan. 🙂

   Det er virkelig en sjov måde at fotografere på. Selvom jeg har vidst funktionens eksistens, så har jeg aldrig rigtig brugt den, men nu skal jeg da helt klart bruge den mere til de lidt relative fotos. 🙂

 • Svar Pernille 15. april 2013 at 00:56

  Jeg synes det er et ret lækkert billede, der er kommet ud af din leg 🙂

  • Svar Catarina 15. april 2013 at 07:20

   Tak skal du have Pernille 🙂

 • Svar Lone 15. april 2013 at 17:01

  Jeg syntes også, det er et fantastisk billede 🙂
  Jeg må lige undersøge om mit også kan sådan noget. Desværre har jeg ikke så smukt et motiv 🙂

  • Svar Catarina 15. april 2013 at 19:57

   Aii, tak hvor er du sød Lone. 🙂

   jeg tror de fleste DSLR kameraer har den funktion. 🙂

 • Svar Karin Abildhauge 15. april 2013 at 19:44

  Jeg er også en af dem der er betaget af dette billed. Må kigge om mit kamera kan, det er jo sjovt at lege ;-).

  • Svar Catarina 15. april 2013 at 20:04

   Jeg er sikker på det kan og så må du jo igang med at lege. 😀

  Skriv gerne en kommentar