Sommermorgner er nu dejlige

6. juni 2013

DSC_6167

Jeg sidder på terrassen og prøver at vågne. I nat havde søvnen svært ved at indfinde sig, selvom jeg egentlig var ret så brugt da jeg hoppede ind i dynerne, så faldt jeg først i søvn lidt over 1! Så de få timers søvn det er blevet til, er slet ikke nok for mit gamle kadaver. Men pyt med det, solen skinner og det ser ud til at vi osse i dag skal forkæles med en dejlig sommerdag, hvor terrassen kan indtages efter arbejde. Og det bliver den, for et par skønne kvinder kommer nemlig ud og gør mig selskab allerede fra arbejde af.

I samme genre

12 kommentarer

 • Svar Liselotte 6. juni 2013 at 07:03

  Samme her… kunne ikke falde i søvn og så har jeg tilmed været vågen adskillige gange i løbet af natten. Øv, men sommermorgenen er der intet i vejen med 😉

  God dag til dig 🙂

  • Svar Catarina 6. juni 2013 at 07:17

   Puha, så kan det godt gå hen og blive en lang dag, når den smule søvn du har fået er blevet afbrudt så mange gange.
   Ønsker dig en god dag, med forhåbentlig ikke for meget træthen. 🙂

 • Svar Karin Abildhauge 6. juni 2013 at 07:58

  Øv, mangel på søvn sætter spor. Heldigt solen skinner og det tidlige lys giver også energi.
  Så er du heldig, i morgen er sidste arbejdsdag i denne uge 😉

  • Svar Catarina 6. juni 2013 at 09:32

   Ja, men som du selv skriver, så hjælper den dejlige sol og det lys der er på sommerdage som denne, rigtig meget på det. 🙂

 • Svar gittesp 6. juni 2013 at 08:00

  Åh, en skøn sommerdag er i vente… så skønt – desværre følger disse søvnreducerede nætter ofte med – håber du får en god dag alligevel.

  • Svar Catarina 6. juni 2013 at 09:33

   Det er jeg sikker på jeg gør gitte – bare det at have en dejlig aftale med et par skønne qvinder og udsigt til en skøn sommerdag, gør underværker. 🙂

 • Svar Therese 6. juni 2013 at 09:05

  Irriterende med manglende søvn, men så skønt at vi igen får en solskinsdag. Nyd solen, og hyg dig med dejligt selskab efter arbejde 🙂

  • Svar Catarina 6. juni 2013 at 09:34

   Det er nelig bare så dejligt og det hjælper gevaldigt på trætheden. 🙂

   Du må have en dejlig dag, men forhåbentlig masser af travlhed i butikken. 🙂

 • Svar Susanne 6. juni 2013 at 12:19

  Ja når man har små børn sover man ikke så meget, og senere kan man heller ikke være sikker på at kunne sove, det er altså ikke nemt. Men håber dagen bliver til at overkomme alligevel, og må du få en rigtig hyggelig eftermiddag/aften i godt selskab 🙂

  • Svar Catarina 6. juni 2013 at 13:07

   jeg tror det går Susanne for med det vejr vi holder os, er det svært ikke at nyde og være vågen. I hvert fald lige nu, er jeg stadig kæk. 😉

 • Svar Nola 6. juni 2013 at 12:55

  Træls når man er inde i sådan en periode. Håber du kan nyde dagen alligevel og få nogle hyggelige dame-timer 🙂

  • Svar Catarina 6. juni 2013 at 13:10

   Jeg håber ikke det er en periode, men bare en enlig svale. 🙂 Jeg tror sagtens jeg kan hygge mig og med udsigten til en halv arbejdsdag i morgen (har jeg altid fredag), så er det jo næsten allerede weekend. 🙂

  Skriv gerne en kommentar