Bedre sent end aldrig

14. juni 2013

I aftes var en ualmindelig god aften. Sådan en aften hvor jeg bare bliver glad helt ind i den allermindste celle i kroppen. Det var nemlig i aftes at Søren kom hjem, efter mange mange dage i det sydøstlige europa. Vi troede det var sidste gang han skule rejse, men den holdt ikke hele vejen, for allerede på mandag tager han afsted igen, men denne gang kun i 4 dage, så det er vist til at overleve.

Men aller først er der en skøn weekend i vente, en med masser af hygge og dejlig underholdning. Fredagen er i gang og jeg glæder mig over de små ting, for vejret er ikke det aller fedeste sommervejr, men haven nyder det vist. 😉

20130614-064446.jpg

20130614-064451.jpg

I går eftermiddags, opdagede jeg at den ene af mine to klematis, endelig havde foldet sine saftsprængte knopper ud og lige nu viser den sine smukkeste luserøde/pink blade. Og der er flere på vej. Den anden, som jeg mener er en dyb lila farve, står på spring, men er endnu ikke helt klar. Måske i weekenden.

En dejlig kort fredag på jobbet venter inden jeg kan holde weekend. Det er ok med mig.

Må du få en dejlig fredag, på trods af regnen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Susanne 14. juni 2013 at 11:04

  Dejligt at han er hjemme igen, ærgligt at han allerede skal afsted igen mandag 🙁
  Sikke en smuk klematis, jeg har en der ligner, måske også er den samme, hvem ved 🙂
  Håber I får en fantastisk weekend, og vejret bedre sig 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 11:17

   Tak skal du habve Susanne 🙂

   Jeg er ikke så god til at huske mine planters navne, sådan i detaljer, men jeg tror at din den ene klematis er den samme som min, ud fra billederne at dømme. 🙂

   En rigtig god weekend til jer alle.

 • Reply Annemette 14. juni 2013 at 11:33

  Godt at Søren er hjemme igen, selvom det kun er for weekenden, men de 4 dage næste gang er til at overkomme især hvis det er sidste gang 😉

  Smukke blomster, dem har jeg dyrket rigtig mange af, i alle afskygninger i sin tid på Gartnerskolen 🙂

  Rigtig god weekend til jer 😉

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 12:10

   Det skulle være sidste gang – men man ved jo aldrig 😉 Men dejligt at han er hjemme igen.

   jeg har haft klematis siden vi flyttede herud, og jeg elsker de blomster. 🙂

 • Reply gittesp 14. juni 2013 at 12:45

  Mine klematis’er blomstrer også nu – så er det sommer.
  God fredag 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 15:10

   Tak og i lige måde Gitte. Ja, sommeren er her, bare med nedskruede temperature i disse dage. 🙂

   Du ønskes osse en god fredag.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.