Traditionen tro

19. juni 2013

… ja så får Chriatian og jeg jo ofte sushi den ene af de dage Søren ikke er hjemme, og da vejret ikke var til grille eller spisning på terrassen, så ofrede Christian sig og kørte ind og hentede sushi til os.

IMG_1902IMG_1901

IMG_1904IMG_1903
                  

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Nola 20. juni 2013 at 08:49

  uhmmmm det kunne jeg altså sagtens spise hver anden dag! Her er det bare ret dyrt, faktisk koster det doppelt så meget som i DK :-/ Men i weekenden står det også på vores spiseplan jubiiii 🙂

  • Reply Catarina 20. juni 2013 at 09:20

   Jeg kunne ikke spise det hver dafg, men sådan engang imellem er det bare skønt 🙂 Det er da vildt at det er så dyrt hos jer 🙁 Så må du huske at spise det når du er i DK. 🙂 Og velbekomme i weekenden. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.