Når man ikke når at få morgenmad derhjemme

20. juni 2013

… er det godt at der er youghurt i køleskabet på jobbet.

IMG_1911

I dag er jeg helt og aldelses alene på kontoret og jeg håber derfor ikke at telefonerene ringer som en vanvittig. jeg har ikke noget i mod at sidde sådan en hel dag for mig selv, da der er meget mere ro og dermed osse tid til at få lavet noget af de ting der ellers ikke er tid til.

Lige nu spiser jeg morgenmad og taster de første af dagens ordre, senere kaster jeg mig over mit forårs katalog for 2014, som jeg småt er i gang med. Kataloget skulle gerne være mere eller mindre færdigt inden jeg går på ferie, sådan at der kun skal laves lidt småtilretninger efter ferien.

Nå… tilbage til morgenmaden og ordrerne.

God torsdag derude. 🙂

I samme genre

6 kommentarer

 • Svar Annemette 20. juni 2013 at 11:47

  God arbejdslyst og rigtig god torsdag 😉

  • Svar Catarina 20. juni 2013 at 12:37

   Tak skal du have Annemette og god torsdag til dig dernede i varmen. 😎

 • Svar Nola 20. juni 2013 at 12:29

  dejligt at der er lidt afveksling i det og ikke hver dag det samme.
  God stille torsdag 🙂

  • Svar Catarina 20. juni 2013 at 12:38

   Det er faktisk ikke så tosset Nola. 🙂
   God dag til dig.

 • Svar Trine 20. juni 2013 at 21:09

  Nogen gange går det jo lidt stærkt om morgenen 😉

  Får helt lyst til yoghurt…

  • Svar Catarina 21. juni 2013 at 20:19

   Hi hi, det er altid godt at have lidt yoghurt i køleskabet, det kan rede mange knurrende maver. 🙂

  Skriv gerne en kommentar