Hyggeligt, men ikke helt så hyggeligt

21. juni 2013

…som hvis det havde været udenfor.

DSC_6228

Jeg sidder ved langbordet og drikker Chai Latte, det er egentlig osse hyggeligt nok, når nu regne og blæsten gør det umuligt at sidde på terrassen og drikke bobler. Jeg tror faktisk heller ikke at jeg kan klare flere bobler, altså ….. indenfor det næste døgnstid, selvom der er nogen der siger at man får en bedre hukommelse af dem – det vælger jeg at tro på. Jeg er jo ikke en naiv blondine for ingenting. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.