Hvad skal jeg kalde det

30. august 2013

…sen frokost passer meget godt, for ingen af os har fået frokost, men tidlig aftensmad er vist bedre. I dag stod den på Pulled Pork Burger.

Pulled Pork Burger

Opskriften får I en anden dag. 😉

I samme genre

10 kommentarer

  • Svar Christina 30. august 2013 at 19:24

    Det ser rigtig lækkert ud.
    Ser frem til opskriften.

    • Svar Catarina 30. august 2013 at 22:15

      Det var utrligt lækkert og med rå spidskål, tomat og coleslaw. 🙂

  • Svar Trine 30. august 2013 at 20:59

    Pulled pork er SÅ lækkert…

    • Svar Catarina 30. august 2013 at 22:15

      Det er det nemligTrine. 🙂

  • Svar Annemette 30. august 2013 at 23:20

    Mmmm sådan en omgang pulled pork er bare det bedste og det er så hyggeligt at lave – vi laver det i rygeovn over 16 timer 😉

    • Svar Catarina 31. august 2013 at 08:38

      Jeg laver det bare i ovnen, da jeg ikke er så vild med den røgede smag. 🙂 Men lækkert er det og så er der jo også til fryseren. 🙂

      • Svar Annemette 3. september 2013 at 16:08

        Røgeovn er jo ikke ensbetydende med røgsmag, den gør bare at man nemmere kan holde temperaturen over den lange periode det tager at lave pulled pork 😉

        • Svar Catarina 4. september 2013 at 12:11

          Nååå 🙂

  • Svar Karin Abildhauge 30. august 2013 at 23:44

    Så lækkert smovse smovse.
    Glæder mig til opskriften.

    • Svar Catarina 31. august 2013 at 08:39

      Det er meget lækkert, men det er noget der tager tid. 🙂

    Skriv gerne en kommentar