Hvad skal jeg kalde det

30. august 2013

…sen frokost passer meget godt, for ingen af os har fået frokost, men tidlig aftensmad er vist bedre. I dag stod den på Pulled Pork Burger.

Pulled Pork Burger

Opskriften får I en anden dag. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

10 kommentarer

  • Reply Christina 30. august 2013 at 19:24

    Det ser rigtig lækkert ud.
    Ser frem til opskriften.

    • Reply Catarina 30. august 2013 at 22:15

      Det var utrligt lækkert og med rå spidskål, tomat og coleslaw. 🙂

  • Reply Trine 30. august 2013 at 20:59

    Pulled pork er SÅ lækkert…

    • Reply Catarina 30. august 2013 at 22:15

      Det er det nemligTrine. 🙂

  • Reply Annemette 30. august 2013 at 23:20

    Mmmm sådan en omgang pulled pork er bare det bedste og det er så hyggeligt at lave – vi laver det i rygeovn over 16 timer 😉

    • Reply Catarina 31. august 2013 at 08:38

      Jeg laver det bare i ovnen, da jeg ikke er så vild med den røgede smag. 🙂 Men lækkert er det og så er der jo også til fryseren. 🙂

      • Reply Annemette 3. september 2013 at 16:08

        Røgeovn er jo ikke ensbetydende med røgsmag, den gør bare at man nemmere kan holde temperaturen over den lange periode det tager at lave pulled pork 😉

        • Reply Catarina 4. september 2013 at 12:11

          Nååå 🙂

  • Reply Karin Abildhauge 30. august 2013 at 23:44

    Så lækkert smovse smovse.
    Glæder mig til opskriften.

    • Reply Catarina 31. august 2013 at 08:39

      Det er meget lækkert, men det er noget der tager tid. 🙂

    Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.