Båtnakke, eller dum i nakken

4. september 2013

Ja, der er sikkert nogen som både synes jeg er en båtnakke og sikkert også enkelte, selvom jeg selvfølgelig ikke er det, sagde blondinen som synes jeg er dum i nakken. Og det kan jeg altså bevise jeg ikke er. For kan du se det? Jeg kan ikke. 😉

I dag havde jeg endelig en tid hos frisøren, ja, faktisk skulle jeg have været forbi for længe siden, men tiden hos mig og hos frisøren passede bare ikke sammen. Men i dag falde det hele sammen og jeg kunne endelig nyde at læne mig tilbage og få både hovedbundsmassage og få rettet resten af manken til. Nu kan min nakke igen ses og jeg elsker den hårfine (hi hi) grænse jeg har.

Min nakkeMin nakke

Resten af håret fik også en tur, men ikke så meget, for jeg vil genre have lidt længe i og måske ende med at det hele er ned til øreflipperne. Frisøren mener faktisk at håret ok skal være så langt om 2 måneder.

I samme genre

16 kommentarer

 • Svar Mona Honnens 4. september 2013 at 21:02

  ;O) altid dejligt at blive nusset lidt.

  Mona

  • Svar Catarina 5. september 2013 at 10:39

   Ja, det er nemlig dejligt at få sådan en tur. Tak for din hilsen Mona. 🙂

 • Svar Mona Honnens 4. september 2013 at 21:09

  ;o)

  • Svar Catarina 5. september 2013 at 11:04

   🙂

 • Svar Tina Liel 5. september 2013 at 09:41

  Først et forsinket tillykke med fødselsdagen♥ Sikker på du trods manglende solskin havde en dejlig dag. Og udfra det gode vejr vi havde på dagen har du været ualmindeligt sød♥ Og tillykke med at sønnen har fundet en lejlighed – sikke en lettelse. Flot flot nakke. SOm jeg skrev på Instagram er det imponerende så hurtigt dit hår vokser. Skønt. Mit vokser også hurtigt men nu ikke så hurtigt som dit. Ha en dejlig dag♥

  • Svar Catarina 5. september 2013 at 11:01

   Tusinde tak for dine søde ord Tina og ja, jeg havde en super dejlig dag. 🙂

   Sønnike er også helt vild glad for at han har fået en lille bolig og specielt efter vi hørte i tv i aftes, at der er 6000 studerende bare i Aalborg som endnu ikke har en bolig. 🙂

 • Svar Tina Liel 5. september 2013 at 09:43

  Hmmm forsvandt min kommentar ud i cyberspace eller? Prøver igen. Først et stort tillykke med fødselsdagen♥ Og udfra vejret vi havde har du været ualmindeligt sød♥ Tillykke til sønnen med at ha fundet lejlighed – sikke en lettelse det må være. Og dit hår ser flot ud! Knus

  • Svar Catarina 5. september 2013 at 11:01

   Ja, den var desværre røget i spam – men nu er den fisket op igen. 🙂

 • Svar Helle K. 5. september 2013 at 09:59

  Jeg synes, at det helt korte klæ’r dig fantastisk, men jeg var også vild med det helt lange, så det mellemlange klæ’r dig sikker også 🙂 PS: Du har en pæn nakke, som slet ikke ser dum ud 😉

  • Svar Catarina 5. september 2013 at 11:02

   Tkak skal du have søde Helle. Ja, jeg er åbenbaret heldig at de fleste længder, eller mangel på samme, klær mig og dejligt at du heller ikke synes jeg ser dum ud. 😉

 • Svar Helle K. 5. september 2013 at 10:01

  Jeg prøver lige igen, den første kommentar forsvandt, da jeg trykkede send … underligt.
  Du er smuk med kort hår, men jeg var også vild med det lange, så du bliver helt sikkert også fantastisk med mellemlangt hår 🙂 og du ser ikke dum ud i nakken – eller andre steder 🙂

  • Svar Catarina 5. september 2013 at 11:03

   Ja, du og en del andre, var åbenbart røget i spam 🙁

 • Svar Helle K. 5. september 2013 at 10:02

  Jeg prøver lige igen-igen – jeg har skrevet to kommentarer, som bare forsvandt, da jeg trykkede send …

  • Svar Catarina 5. september 2013 at 11:03

   Fra nu af, holder jeg bedre øje med spammappen og mange tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. 🙂

 • Svar Susanne 5. september 2013 at 16:34

  Skønt at blive klippet, jeg var nemlig også til frisør i går. Og når man er korthåret som os, skal det jo holdes ved lige, og det er skønt når man går derfra 😉

  • Svar Catarina 5. september 2013 at 18:35

   Aii, det var da noget af et sammentræf. 🙂 Ja, der er skønt at gå ud derfra og føle man i de næste uger ligner en million. 🙂

  Skriv gerne en kommentar