Wup wup – et garnlager

9. september 2013

Garnlager er måske så meget sagt, men jeg har noget garn, som egentlig burde bruges til noget fornuftigt, for jeg synes heller ikke at det bare skal gå til spilde. Jeg kunne selvfølgelig også forære det væk, men så snes jeg alligevel at jeg bude lave et eller andet af det.

GarnGarnGarnGarnGarnGarn

Men på den anden side, så er der jo ikke meget man kan bruge se få øgler til og kvaliteten er lige så forskellig. Jeg må vist konsultere en veninde når hun returnere fra ferie i Italien.

I samme genre

14 kommentarer

 • Svar Helle K. 9. september 2013 at 19:45

  Hold da op hvem skulle nu have troet, at du endte med et garnlager? God fornøjelse med at bruge det.

  • Svar Catarina 9. september 2013 at 20:05

   Hi hi, ja, der kan man bare se Helle, jeg kan godt overraske. 😀

 • Svar Annemette 9. september 2013 at 22:08

  Wup wup! Spændende at se hvad du finder på 😀

  • Svar Catarina 10. september 2013 at 11:26

   Måske det bare kommer videre. 🙂

 • Svar Koh-I-Noor (Bettina) 10. september 2013 at 06:36

  Du kan jo også bare have lageret liggende dekorativt i en flettet kurv. Jeg synes garnkurve = hyggestemning. Ligesom bøger. Der er vist noget ro over de ting.

  • Svar Catarina 10. september 2013 at 11:27

   Det er det det har gjort indtil nu, og ved du hvad, det bliver simpelthen så støvet og det er faktisk lidt ulækkert, sunes jeg. Nu er det kommet i en pose og så kommer det nok op til min veninde. 🙂

 • Svar Karin Abildhauge 10. september 2013 at 07:49

  Den kreative tanke skal frem. Det med en fletkurv med garn er super hyggeligt. En anden ting kunne være et tæppe, strikket/hæklet, en dejlig måde at benytte rester på. Har selv lavet nogle til barnevognen, bilen, og bare som hygge.

  • Svar Catarina 10. september 2013 at 11:31

   Garnet har faktisk ligget i en flettet kurv, men det bliver så støvet og det er faktisk ret ulækkert, så nu er det lagt i en pose og så tager jeg det med til veninden i det nordjyske, så kan hun få noget ud af det. 🙂
   Jeg tror jeg er bedre til at starte noget “rigtigt” op end at brugge rester til “et eller andet” . 😉

 • Svar Susanne 10. september 2013 at 14:38

  Jamen dog, hvad skal du dog finde på 😉 den turkise er ret fed synes jeg

  • Svar Catarina 10. september 2013 at 16:25

   Ja, det skulle egentlig have været til et sjal, men det er ikke lige mig at strikke sådan noget. 😉

   • Svar Susanne 11. september 2013 at 08:35

    Kender det udemærket, man har de bedste intentioner og så øh…. ja så bliver det ikke til noget alligevel

    • Svar Catarina 11. september 2013 at 19:09

     Præcis Susanne og jeg har lagt det hele klar til afsendelse. 😉

 • Svar Marina 12. september 2013 at 20:07

  Glæder mig til at guide dig, måske skulle du bare sende det til skørping og se hvad deet så kan blive til 🙂

  • Svar Catarina 12. september 2013 at 20:09

   Det er præcis det jeg har tænkt mig og så snart du er hjemme igen, så ryger det afsted i din retning. Men måske jeg køber noget andet garn og har der brug for din hjælp (opskriftforståelse og sådan). 😀

  Skriv gerne en kommentar