Nogle gange er let og helt almindeligt

10. september 2013

… bare så smagsfuldt og dejligt mættende, at man ikke behøver ret meget. I dag stod manden for maden og resultatet, blev karrykål med hakket svinekød og ikke andet.

Karrykål

Super lækkert og der er faktisk nok til en omgang mere i morgen. Det klager jeg bestemt ikke over.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

12 kommentarer

  • Reply Jørgen 10. september 2013 at 18:48

    Karrykål … det har jeg aldrig hørt om før, men det ser bestemt lækkert og enkelt ud 🙂

    • Reply Catarina 11. september 2013 at 06:53

      Det er en ret vi har lavet i mange år og den er super lækker Jørgen. 🙂

  • Reply Tina Liel 10. september 2013 at 23:31

    Ser lækkert ud. Og nemlig; det behøves ikke altid at være så indviklet. Jeg har også et par retter der smager godt og er med få ingredienser. Smukt billede med alle spindelvævene. Knus

    • Reply Catarina 11. september 2013 at 06:54

      Det er dejligt at have lette retter som hurtigt kan laves på hverdage, hvor tiden ikke er til avancerede middagsretter. 🙂
      Ha’ en dejlig dag Tina. 🙂

  • Reply Karin Abildhauge 11. september 2013 at 07:45

    Velbekomme – lækkert.
    Bliver pludselig inspireret til hvad jeg skal have til aften. Det ligner lidt, kål og karry i en gryde.

    Den jeg vil lave hedder i vores familie, “Den i lag i gryden, du ved nok”.

    Det at spise noget enkelt og almindeligt/traditionelt, sker i de fleste hjem, dog har jeg en tanke for, der er flere variationer i det enkle /traditionelle retter, ude i de forskellige hjem, vi har ændret 60´ernes traditionelle køkken, givet det et twist af vort egen image.

    Ønsker dig en fantastisk onsdag, nu er der kun 2 nætter tilbage, til sønnen har en stabil base. ღ

    • Reply Catarina 11. september 2013 at 19:05

      Det er også bare karypasta der bliver svitset af og så kommer du hakket kød i og bruner det. Når det er brunet tages det op og kålen kommes i og brunes lidt. Derefter kommes kødet tilbage i gryden og det hele skal så bare småsimre og til sidst smages til med salt og peber. 🙂

      Jeg kan godt lide de gamle danske retter og laver dem ofte, men som du skriver, så er de med tiden blevet moddansiseret og passer lidt bedre til den smag jeg ønsker min mad skal smage nu. 🙂

      En dejlig aften til dig Karin.

  • Reply Susanne 11. september 2013 at 08:33

    Jamen det er da det vi skal have til aften, tak for inspirationen 🙂

    • Reply Catarina 11. september 2013 at 19:08

      Velbekomme og jeg håber det smager jer. 🙂

  • Reply Nola 11. september 2013 at 08:41

    Karrykål?!….det har jeg heller aldrig hørt om før. Men tusinde tak for tippet, det skal da prøves…allerede i aften….så jeg googler lige 😉
    Dejlig dag til dig 🙂

    • Reply Catarina 11. september 2013 at 19:10

      Det er meget simpent Nola og jeg ar løst lige skrevet til Karin lidt længere oppe hvordan det laves. 🙂

      Ha’ en dejlig aften. 🙂

      • Reply Nola 12. september 2013 at 08:15

        …lige en lille update 😉
        Jeg lavede det til aftensmad igår, med frisk brød til. Og selv pigerne, som nogen gange godt kan være lidt kræsne, spiste med fryd. Nu har jeg resterne med til middag 🙂
        Tusinde tak for at berige vores køkken med en nem og lækker ret 🙂

        • Reply Catarina 12. september 2013 at 13:43

          Aii, hvor fedt Nola. 🙂
          Det er det dejlige ved at blogge, at man kan inspirerer hinanden og lære nyt. 🙂

    Skriv et svar til Nola Cancel Reply