Provencalsk bondesause kan godt anbefales

15. september 2013

… også selvom den ikke ser alt for lækker ud, sådan rent farvemæssigt, så smager den intet mindre en fantastisk.

DSC_6914

Opskriften er fra udsendelsen med Price og Mette Fugl, men da jeg ikke kunne finde en dicideret opskrift, så blev den bare sådan på slump.

Og så er jeg jo ret så glad for bagte rodfrugter, så det fik vi selfølgelig også til vores kyllingebryst, samt rødbedesalat med revet peberrod.

I samme genre

6 kommentarer

  • Svar Karin Abildhauge 15. september 2013 at 19:12

    Det vi siger er
    ” udseende giver lysten til at smage – og smagen gengiver udseende”
    Dog har jeg en anden tilgang
    Har vi bind for øjnene, styrkes smags indtrykket. Så luk øjnene, hvis du ikke kan lide udssende, prøv det.
    Så det vi siger er ikke altid korrekt.

    • Svar Catarina 16. september 2013 at 07:26

      Jeg har ikke noget problem med udseendet, men andre som ser billedet – kunne godt komme til at tænke på noget helt andet. Jeg ved jo hvad der er i, så jeg så slet ikke farmen mens vi spiste, for sagen overdøvede alt. 🙂

  • Svar Tina Liel 16. september 2013 at 10:32

    Christian er en flot ung fyr og det må være underligt at han sådan nu rigtigt er flyttet hjemmefra. Lang dag for jer men en kæmpehjælp. Sikke en masse I nåede. Hvor herligt jeg skulle lige se nærmere på billedet af maden for at forstå hvad du mente. Havde kun lagt mærke til de farverige grøntsager. Meeeeen nu kan jeg godt se det hi hi. Knus

    • Svar Catarina 16. september 2013 at 16:37

      Tak Tina. Ja, vi fik nået en masse og resten af weekenden nåede de ungemennesker resten – så han er godt på plads nu. 🙂

      Hi hi, det var også først da jeg kom til at kikke på billedet at jeg så at farven ikke var af den helt lækre slags. 🙂

  • Svar Helle K. 16. september 2013 at 12:45

    Lige netop den udsendelse og den opskrift lagde jeg også mærke til – dejligt at det smagte 🙂

    • Svar Catarina 16. september 2013 at 16:39

      Det var super lækkert og bestemt ikke sidste gang vi paver den “sauce”, for den passer jo rigtig god til kylling. 🙂

    Skriv gerne en kommentar