Et hurtigt smut på maven

26. februar 2014

Erantis

I går var det, ligesom dagen før, det skønneste vejr og jeg benyttede igen min frokostpause på at går en lille tur ned omkring den nærliggende sø. Da jeg kom hjem, nåede jeg også lige et par minutter udenfor, inden jeg skulle afsted til spinning. Jeg havde kameraet med ud, for den seneste tid er det slet ikke blevet brugt nok (det er det der med tiden som mangler). Erantisserne i det ene hjørne af haven har blomstret siden weekenden og i dag måtte de bare foreviges.

Foråret er allerede så småt begynt og det er bestemt ikke noget jeg klager over, for jeg elsker at opholde mig i det fri og med så skønne dage med sol og lune temperature, gør altså bare noget ved sjælen.

I samme genre

10 kommentarer

 • Svar susanne 26. februar 2014 at 10:53

  Ja det er altså skønt at kunne være ude, og det stadig er lyst, det giver nogle helt andre kræfter og tanker. Knus

  • Svar Catarina 26. februar 2014 at 17:20

   Det er helt vild hvordan sådan en smule sol kan gøre ved hele kroppen. Jeg forsøger at nyde så meget jeg kan efter jobbet. 🙂 Knus

 • Svar Helle K. 26. februar 2014 at 11:58

  Åh ja det er så fantastisk, at foråret er startet – for det tror jeg, at det er. 🙂 At kunne tage kameraet under armen og gå i haven, eller hvis man har tid, lidt længere ud i verden. Jeg elsker det. At mit humør også er blevet bedre, er et ekstra plus for mig og resten af familien.

  • Svar Catarina 26. februar 2014 at 17:21

   Ja, det er helt vildt dejligt Helle og jeg stornyder de få timer der er kommet med sol og lys efter end arbejdsdag. 🙂

 • Svar Celena 26. februar 2014 at 15:50

  I am so jealous! We had snow again today, here in Montreal. Enjoy the weather for me, please 🙂

  • Svar Catarina 26. februar 2014 at 17:23

   Woop, still snow. I’m rely glad that that is over here. Spring has arrived and the weather forecast dosent say anything different than spring. I just love it. Hope that you soon atet waving goodbye to the winter and hello to spring and all the green. 🙂
   Have a nice day.

 • Svar gittesp 26. februar 2014 at 17:19

  Ja, det pipler op alle steder – så skønt.
  Det er et virkelig smukt billede du har lagt på 🙂

  • Svar Catarina 26. februar 2014 at 17:24

   Det er helt vildt fantastisk at vi endelig har sluppet den våde og grå vinter og nu kan byde foråret velkommen. Ha’ en dejlig aften Gitte. 🙂

 • Svar Karin Abildhauge 27. februar 2014 at 08:11

  Så vidunderligt – Tak for en lille forårsbebuder, og ja, den er fotograferet på maven, så du får den til at stå klart. Tusind tak.

  Tiden smutter alt for hurtigt, godt du lige nåede at forevige en af de første smukke erantisser.

  • Svar Catarina 28. februar 2014 at 13:12

   Ja, det er nødvendigt at komme ned i “øjenhøjde” med det man fotografere også små forårsbebudere. 🙂

  Skriv gerne en kommentar