John Mayer i Odense

19. juni 2014

I går kom min dejlige veninde fra nord ned. Hun skulle til møde i Fredericia her til morgen og derfor var det nærliggende at hun overnattede her. Vi havde aftalt at vi skulle til koncert i Odense med den formidable sanger John Mayer og da et par af mine gode venner også skulle derind, havde vi aftalt at mødes på plænen.

Vi havde en super hyggelig aften med masser af sol fra oven og nød en rigtig dejlig koncert i det fri.

I samme genre

6 kommentarer

 • Svar Helle K. 20. juni 2014 at 08:02

  Ja jeg ved da hvem Rasmus Nøhr er 😉 Jeg ved godt, at John Mayer findes, men jeg aner ikke, hvad han synger 😉 og sådan kan der skrives tykke bøger om min uvidenhed.
  Det ser hyggeligt ud og det er det vigtigste 🙂

  • Svar Catarina 20. juni 2014 at 08:06

   Hi hi, så har jeg det skam også, bare med andre kunstnere – jeg er slet ikke med på alt det nye, men mindre jeg høre noget godt i radioen og så kan huske hvem sang – John Mayer, hørte jeg der og kunne huske og Rasmus Nøhr, fik jeg for mange år siden en cd med, så ham kender jeg også 😀
   Og ja, det vigtigste er at hygge sig og det gjorde vi. 🙂

 • Svar Therese 20. juni 2014 at 12:49

  John Mayer er en nyyyyyydelig ung mand, og virkelig dygtig til livekoncerter 🙂

  • Svar Catarina 21. juni 2014 at 06:57

   Det er han og jeg er vild med han håndtering af en guitar. 😀

 • Svar Karin Abildhauge 13. juli 2014 at 11:09

  Vidunderligt med en dejlig kunstner på plænen i Odense, når veninden fra nord nu kommer forbi.
  Der ser ud til i hyggede jer.

  • Svar Catarina 13. juli 2014 at 11:58

   Det var virkelig en hyggelig aften med dejlig musik. 😀

  Skriv gerne en kommentar