På tur på floden Drau

23. juli 2014

Jeg havde jo det store kamera med og meneingen var jo at jeg måske ville lave en eller anden slags TimeLapse på ferien. Det fik jeg også gjort, men ikke den jeg havde regnet med. Jeg tor kameraet med ud på en flodtur og for at prøve at lave én fra turen. Den er ikke helt så god som hvis kameraet havde stået stille og og havde filmen floden og alt det der skete der.

Søren og jeg havde aftalt at vi ville tage den tidelige ture inde fra Villach. Så allerede kl 10 var vi i Villach og klar til at gå om bord på flodbåden. Der var ikke mange mennesker med, så vi kunne frit vælge hvilke pladser vi ville have. Vi valgte selvfølgelig et bord helt ude ved rælingen.

På tur på floden Drau

På tur på floden Drau

Det var en rigtig hyggelig tur, hvor der blev samlet passagere op flere forskellige steder undervejs. I alt tog ture 2 1/2 time og den foregik i smukt solskin, men kik til de bjerge der omkranser den del af Østrig.

I samme genre

8 kommentarer

 • Svar Therese 23. juli 2014 at 08:57

  Jeg elsker den slags ture – ja selv kanalrundfarten i København. Der er så dejligt på vandet 🙂

  • Svar Catarina 23. juli 2014 at 13:33

   Ja, dem i København er også dejlige – jeg er osse selv vil med den – det er ligesom at se en by og området på en anden måde. 😀

 • Svar Celena 23. juli 2014 at 15:37

  That looks like a fantastic water trip! I love your videos 🙂

  • Svar Catarina 24. juli 2014 at 08:50

   Thanks a lot Celena – it vas a rely noise trip. 🙂

 • Svar Mette 24. juli 2014 at 07:04

  Dejlig tur ser det ud til og fin timelapse. Det kan 7D’eren desværre ikke uden at være koblet til en pc.

  • Svar Catarina 24. juli 2014 at 08:48

   Det var det bestemt Mette. 😀
   Det er lidt smart at det “nye” kamera her, har funktionen indbygget i det. Men jeg har faktisk også en slags fjernbetjening som jeg han bruge, som tilsluttes kameraet med en ledning, den passer til alle kameraer. 😀 Du kan sige til, hvis du vil låne den, så sender jeg den bare til dig. 😀

 • Svar Karin Abildhauge 26. juli 2014 at 11:17

  Dejlig vidunderlig tur. Og musikvalget kan ikke være mere passende 🙂

  • Svar Catarina 26. juli 2014 at 18:53

   Ja, det var en dejligt rolig sejltur. 🙂

  Skriv gerne en kommentar