Jeg ville så gerne

17. december 2014

.. at jeg havde en masse at fortælle og skrive om her og nu, da jeg virkelig har lyst til at skrive på bloggen. Men der er ligesom ikke noget at fortælle, ej heller har jeg haft en masse dybe tanker om noget, eller været ude for noget sjovt, forfærdeligt eller midt imellem. Jeg skal på kursus i morgen, men det har jeg jo allerede nævnt og så hygger jeg mig ellers med strik. Bum. Der er ikke mere. Mærkeligt, nå det nu kribler i fingrene for at skrive.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Jan 17. december 2014 at 22:26

  Så hut jeg hvisker, så skrev du et sted engang, at du holdt af hverdagen 🙂

  Sådan her kan den også være 🙂

  • Svar Catarina 18. december 2014 at 06:53

   Du tager fejl Jan… sådan er hverdagen oftes. “Problemet” i går, var at jeg havde lyst til at skrive. Bare skrive. 🙂

 • Svar Karin Abildhauge 25. december 2014 at 09:52

  Hos mig har det været lidt anderledes, lysten til at skrive har været stor, tiden har været begrænset (og det jeg ville have ud – har været så fyldig – det var umuligt at begrænse mig – følge en rød tråd)

  Hvilket luksusproblem vi begge har været fyldt med 🙂

  • Svar Catarina 25. december 2014 at 11:07

   Lysten er der som regel, men nogle gange har ordene svært ved at finde vej og det er jo heller ikke alt havd jeg “oplever”/taler med folk om, der kommer på bloggen. Jeg er jo i bund og grund et meget privat mennesker, også selvom min blog er offentlig. 😀

  Skriv gerne en kommentar