Et par timer til os selv

22. december 2014

Det ene hold julegæster er nu taget afsted og det næste er lige på trapperne. Kl 19 skal Christian og Helena hentes på banegården. Lige nu er det så bare Søren og jeg og vi tager en slapper, men tv og lidt surfen på nettet. Ved middagstid, gik jeg igang med at snitte rødkålen og fik den sat over. Nu er den ved at køle af og dermed er den klar til juleaften. I morgen skal anden langtidssteges og der skal laves font af af andeskrovet.

Christian og Helena har lovet at pynte årets juletræ og det her i familien, er det altid lillejuleaftens dag det bliver gjort og dermed ved de havd de skal lave i morgen. Jeg skal, ud over at stege and koge risengrød i ovnen, så aftensmaden også består af, lillejuleaften. Det der ikke bliver spist, skal laves om til rei ala mande. Jeg tror vi er ved at være så klar om vi kan blive og jeg glæder mig til juledagene, mend god mad og masser af julehygge. Men først, lige et par timer i eget selskab.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Karin Abildhauge 25. december 2014 at 10:17

    Skønt med en lille pause indlagt. Det sørger jeg også for at ligge ind, når jeg står med de store forberedelser, har prøvet det at være på, sådan lidt i sidste øjeblik, i alt for mange år (var gift med en der var meget ustruktureret – uanset hvad jeg gjorde for at tilrettelægge væltede korthuset).

    Dejligt at have besøg af de unge mennesker.

    • Reply Catarina 25. december 2014 at 11:14

      Det var tiltrængt og vi nød lige at “puste” ud inden næste hold kom.
      Heldigvis, er Søren også meget struktureret og et næsten lige så stort ordensmenneske om jeg 🙂

    Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.