Nydelse på høje plan

28. december 2014

Jeg vågnede lidt senere end hvad jeg eller har gjort de sidste mange mange dag og det til en dejlig stor Chai Latte og knitrende ild i brændeovnen, som Søren havde sørget for. Efter jeg havde drukket min te, smuttede jeg under bruseren, hvorefter Cleo og jeg gik en dejlig lang tur i solskinnet, her er der nemlig ikke faldet mere end 10 snefnug, så havd jeg ellers regnede med skulle være leg i sneen, blev i stedet for en gåtur på 4,5 km.

IMG_4801

En rigtig dejlig gå tur, men røde kinder til mig og masser af snuseri til den bette.

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Karin Abildhauge 29. december 2014 at 11:42

  Skønt billed. Når nu det er så smukt derude, gør det ikke noget sneen ikke er der. Vi fik heller ikke noget i denne omgang.

  Vidunderlig dejlige Cleo.

  • Svar Catarina 29. december 2014 at 12:07

   Nej det gjorde slet ikke noget, for solen var jo fremme og vi nød begge den lang tur derude. Det er noget sjovere at gå tur i solskin, end regnvejr. 😉
   Ja, huner skøn. 😀

  Skriv gerne en kommentar