Ahh.. på flere planer

27. februar 2015

For det første, så er det endelig fredag eftermiddag og dermed er weekenden skudt i gang. Bunkerne på mit skrivebord, som har været en kende for store i denne uge, er blevet reduceret væsentligt i dag, og det betyder, at den normale arbejdstid vender tilbage i næste uge.

Gulvene herhjemme er igen rene, efter at jeg har svunget moppen og den brune sæbe. De huslige pligter, altså dem der har ned den kedelige rengøring at gøre, er overstået og tiden er helt og holden min egen de næste par dage.

Søren er kommet hjem fra job og har sørget for, at jeg nu kan sidde med en dejlig Chai Latte og bare nyde, at det stadig er lyst og venligt udenfor, selvom det også er en smule køligt, så er foråret altså på vej.

Fredag er yndlingsdagen og den er set frem til med glæde. Ahh 🙂

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Mette 27. februar 2015 at 16:32

  Rigtig god weekend til jer 🙂

  • Svar Catarina 27. februar 2015 at 16:45

   Mange tak og i lige måde Mette. 😀

 • Svar Karin Abildhauge 27. februar 2015 at 21:37

  Ønsker dig/jer en fantastisk god weekend. Den bliver garanti fyldt med masser af opladning.

  • Svar Catarina 28. februar 2015 at 07:47

   Mange tak skal du have søde Karin. Vi er allerede igang med kaffe og te og nyder at solen er ved at stå op og det tegner til at blive en fantastisk dag. 😀

  Skriv gerne en kommentar