Se serier online…. gratis

28. februar 2015

… og jeg nævner i flæng:
Call the Midwife
Game of Thrones
Vikings
House of Cards
Walking the Dead (Sagen Genåbnet)
og mange mange flere (dog uden undertekster).

Jeg har tidligere fortalt, at jeg havde fundet et sted hvor det var gratis at se serier online, og selv da det blev sådan, at man skulle betale ca. 2 kroner pr. afsnit, blev jeg hængende, da det stadig er billigere end streamingtjenesterne. Jeg er nemlig ikke tilhænger at de betalende streaming tjenester, da jeg ikke synes, at jeg bruger dem nok (ser ca. 4 afsnit af en eller anden serie om måneden) til, at jeg vil betale 80,- om måneden som svare til 960,- om året, det er ikke mange penge, men det er penge som jeg sagtens kan finde andre ting at bruge til.

Nu har jeg fundet en anden side hvor alt er gratis og de har tonsvis af serier liggende. Sidden finder du lige her.

God fornøjelse.

I samme genre

12 kommentarer

 • Svar Lone 28. februar 2015 at 09:39

  Hej Catarina!
  Vil lige gøre dig opmærksom på, at den side, du henviser til sidst i dette indlæg, advarer kraftigt om ondsindet virus.
  Venlig hilsen
  Lone

  • Svar Catarina 28. februar 2015 at 09:50

   Hej Lone
   Det har jeg overhovedet ikke oplevet på nogle af de devises eller browser (Chrome, Firefox, safari) jeg har benyttet, og alle mine systemer er opdateret Men tak for infoen, det kan være andre også oplever det.

 • Svar Karin Abildhauge 28. februar 2015 at 12:46

  Jeg venter til de kommer på tv. Jeg har (skal) YouSee. Og er bundet til minimum den lille pakke. Har fundet ud af Tysk tv har nogle serier der er okay for mig. At det er tysk gør jeg får opfrisket sproget, flere af dem har danske undertekster hvis behovet er der, via min pakkeløsning.
  Har valgt at kunne optage, det koster lidt, men i den løsning ligger så “gamle” serier og film etc. Så jeg har rigeligt.
  At der så i går blev talt vidt og bredt om en serie, alle skulle hjem og se her i weekenden, det var på den landsdækkende TV avisen den blev omtalt, en serie jeg ikke kender og det fordi jeg ikke har tilkøbt ekstra streamingsløsninger, synes vi betaler rigeligt, Medielicens, lille YouSee pakke + boks + bredbånd, det er live ved at alt dette er dyrere end huslejen 🙂
  Så vil jeg hellere læse en god bog 🙂
  Men smart med disse gratis muligheder. Jeg har dog ikke brug for det 🙂

  • Svar Catarina 1. marts 2015 at 07:56

   Det ville jeg også gøre hvis jeg kunne huske at følge med, men til sådan noget er jeg en klovn. Vi kan ikke optage (den funktion har vi fravalgt, for at betale 40 kr, for det om måneden er for os spild af penge ;.).

   Jeg kan godt lide at sætte mig og se et ar afsnit af gangen og så er det det. Jeg er faktisk ikke så godt til at huske eller se tv, og ja, en bog er hyggelig at sidde med og lade fantasien løbe. 😀

 • Svar Susanne 28. februar 2015 at 15:44

  Ja jeg har også en del sider, med streaming, både af film og serier. Men med adblock + eller lignende oplever jeg hellere ingen problemer på mine devices. Jeg bruger Firefox 🙂

  • Svar Catarina 1. marts 2015 at 07:57

   Det er fint at have nogle alternativer til alle betalingstjenesterne. 🙂
   Du holder også dine ting opdateret kan jeg se, så det er helt sikkert derfor at der ikke er noget galt hos dig. 😀

 • Svar Merete 28. februar 2015 at 19:46

  Hos mig advarer den også om virus, så jeg springer over…

  • Svar Catarina 1. marts 2015 at 07:58

   Jeg kan se, at jer der har problemer, ikke har opdateret jeres browsere og jeg kan forestille mig (da andre ikke har et problem) at det er derfor I oplever det. 🙂

 • Svar Alice M 3. marts 2015 at 19:06

  tilgengæld er siden jo ret ulovlig. 🙂

  Må foreslå at installere popcorn time – det fungerer – men er ikke mere lovlydigt.

 • Svar Lise 6. marts 2015 at 09:53

  Den beder om oplysninger – også kontooplysninger – er fra ipad

  • Svar Catarina 6. marts 2015 at 16:06

   Det gør den ikke her, hverken på iPhone, PC, Mac, iPad eller Windows tablet – er du sikker på du ikke har klikket på det link til usdrama? (det var den gamle som ikke længere var gratis).

  Skriv gerne en kommentar