Nogle er til havearbejde

5. juni 2015

…andre er ikke, jeg er en af dem. Men jeg elsker også, af bare at sidde og nyde haven, når arbejdet er overstået. I dag, vågnede jeg til sædvanlig tid og hyggede en kort stund med manden, inden hans halve arbejdsdag blev skudt i gang. Jeg nød de føste par timer alene med noget af min musik, mens jeg bare gik og smånussede herhjemme.

_DSF4301

Da klokken slog 9, iførte jeg shorts og top og gik så udenfor i solen bevæbnet med en stiv/stål børste. Der skulle luges ukrudt imellem alle fliserne, det tog lidt tid, men nu er det gjort. Havemøblerne har også fået en ordentlig omgang med vand og sæbe og tæpper og puder fundet frem fra vinterhiget. Nu sidder jeg på terrassen og hygger med manden, som er kommet hjem fra job, og et stor glas te. Fredag med fri på er slet ikke så tosset en opfindelse.

I samme genre

12 kommentarer

 • Svar Layoni 5. juni 2015 at 15:19

  Ej altså, hvor er det en dejlig have I har 🙂 bare så hyggeligt 🙂 man fornemmer virkelig roen og freden, men så sandelig også masser af arbejde, men så længe man holder ukrudtet i skak, så er det jo ikke så galt alligevel 🙂
  God weekend til Jer begge 🙂

  • Svar Catarina 6. juni 2015 at 19:08

   Det er hyggeligt derude og vi nyder da også have hele vejen rundt om huset. 🙂
   Og du har ret, der er meget at passe, men når man tager lidt hele tiden, så er det faktisk ikke så slemt. 🙂
   Du må også have en rigtig god weekend Layoni. 😀

 • Svar Therese 5. juni 2015 at 22:46

  Der ser så skønt ud i jeres oase 🙂

  • Svar Catarina 6. juni 2015 at 19:08

   Det er der osse. 😀

 • Svar Karin Abildhauge 6. juni 2015 at 09:46

  Vidunderlig skøn oase, jeg kan godt forstå du gerne vil have den gjort klar til din hyggestunder. Terrassen har noget helt specielt her vil jeg gerne være og nyde det, fra min morgente til min godnatte 🙂

  • Svar Catarina 6. juni 2015 at 19:09

   Det e rmed at fåe “pligterne” fra hånden, så dere rmasser af tid til bare at nyde. 🙂
   Jeg elsker at vi har terrasser tre steder og dermed an vælge den med mindst vind, mest sol, eller havd vi nu lige føler for. 😀

 • Svar Celena 6. juni 2015 at 14:22

  What a cosy way to start- and end- your day! Have a great weekend 🙂

  • Svar Catarina 6. juni 2015 at 19:11

   It was perfect Celena 😀

 • Svar jonna 7. juni 2015 at 16:59

  K an godt forstå du nyder haven og så må der godt komme lidt mere varme. Sidder selv ude på altanen så tit der er vejr der til, men med et töppe og et varmt sjal er der altid dejligt med en kop varm the der ude. Du må nyde haven sommer går så hurtig.

  • Svar Catarina 7. juni 2015 at 18:27

   Jeg giver dig helt ret Jonna, vi mangler i den grad varmen, så vi også kan nyde at være mere udenfor uden fare for at blæse væk. 😉
   Men ud hver dag, det skal jeg, for ellers bliver jeg bims. Nyd resten af søndagen og så hepper vi på varmen 😀

 • Svar Morten 17. juni 2015 at 10:35

  Åh det ser ud til at være et meget hyggeligt sted at drikke sin morgenkaffe

  • Svar Catarina 17. juni 2015 at 16:54

   Det er ikke værst, men vores østvendte terrasse er endnu bedre 😀

  Skriv gerne en kommentar