Brødbagning på grill

14. august 2015

I dag skulle jeg altså prrøve at bruge den pizzasten som fulgte med vores nye grill. Pia, min københavner veninde, kikker forbi inden længe, fra hendes tur til Aalborg og hjemad, og da pizza er ikke helt sagen, og jeg desuden har lavet et par fade med pølser, skinke og ost klar, var det oplagt at lave et madbrød.

DSCF5227

DSCF5233

Da jeg kom fra arbejde smed en dej sammen, som fik lov til at hæve en times tid under film. Derefter splattede jeg den ud på pizzastenen og krydrede den med krydderurter fra haven salt og olivenolie. Stenen og brødet røg ud på grillen, hvorefter jeg tændte op på middel varme. Efter en halv times tid, var brødet færdigt.

DSCF5237

Nu venter jeg faktisk kun på at Pia kommer for nøjj, hvor det dufter godt det brød.

I samme genre

6 kommentarer

  • Svar Celena 14. august 2015 at 22:06

    Yum… thanks for the idea 🙂

    • Svar Catarina 15. august 2015 at 08:52

      Your more than welcome 😀

  • Svar Karin 15. august 2015 at 13:17

    Sad lige og tænkte på jeg aldrig har prøvet en gasgrill – Er denne røgsmag der stadig når det er en gasgrill?

    Fantastisk ide med madbrød på stenpladen, den får med garanti samme sprødhed som en pizza i bunden, mums.

    • Svar Catarina 16. august 2015 at 08:57

      Jeg har aldrig haft en gasgrill selv men jeg har da fået mad for sådan en flere gange og jeg må sige, at den der specielle smag som kul giver, ikke er en jeg som sådan savner,for de nye gasgrille, levere en rigtig rigtig god smag . 😀
      Brødet blver vildt godt og bunden er så meget lig med et god stenovnspizzas 😀

  • Svar Pernille 16. august 2015 at 18:26

    Herfra ser det godt ud – jeg synes næsten jeg kan dufte hvor godt 🙂

    • Svar Catarina 16. august 2015 at 20:05

      Det var bare SÅ godt Pernille 😀

    Skriv gerne en kommentar