Onsdag er

25. november 2015

I dag bliver min sædvanelige onsdag en af de lidt længere dage. Min franskundervisning, som jo nærmest er i forlængelse af arbejdsdagen, har jeg en aftale med et par veninder om, at jeg skal ud til den ene og spise, hvorefter vi skal til foredrag med Joan Ørting og Robert Lubarsk på Havnens Gourmet i Odense.

Onsdag kom bare an, jeg er klar.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Layoni 25. november 2015 at 17:25

  Ej hvor spændende 🙂 forhåbentlig fortæller du lidt mere om foredraget 🙂 og ellers rigtig god hyggeaften, selvom det bliver en meget, meget lang dag og aften for dig, men bare interessen er der til det hele, og det er der for dit vedkommende, så går det jo nok det hele 🙂 🙂

  • Svar Catarina 26. november 2015 at 16:56

   Jeg er ved at forfatte et lille indlæg om det. Men jeg tror først det kommer i morgen.
   Jeg havde en rigtig hyggelig aften og nød venindernes selskab 😀

 • Svar Karin Abildhauge 1. december 2015 at 22:26

  En fantastisk onsdag. Det er så dejligt at have noget at glæde sig til. Glæder mig allerede til at læse næste indlæg…… for jeg ved jo godt det ligger der, lige et par klik fremme 🙂

  • Svar Catarina 3. december 2015 at 11:02

   Det var en helt ok onsdag, dog ikke så meget foredraget 😉

  Skriv gerne en kommentar