Been there done that

22. januar 2016

Det er lidt fantastisk at man allerede kan se på lyset, både morgen og aften, at dagen er blevet 1 time længere. jeg nyder at det nu er lidt lysere om eftermiddagen, men også her i morges, da jeg var ude at løbe, kunne jeg fornemme det.

DSCF7140 copy

Som tusindevis andre, måtte jeg også prøve, at leget lidt med sæbebobler der fryser ude i den store verdensfryser og ja, det er sjovt, men så er det vist også det. Nu er det prøvet og jeg kan sige »Been there done that«.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Karin 23. januar 2016 at 09:53

  Jeg nyder det både morgen og aften, og en hel halvtime i hver ende, så skønt, og især nu hvor lyset har været så smukt i denne uge, ja endda længere tid. Nu hvor der kommer plusgrader, tåge, grå himmel, vil jeg mindes disse skønne stunder.
  Det er blevet hit for mange, det med sæbeboblerne, jeg havde så meget andet så det nåede jeg ikke.

  • Svar Catarina 23. januar 2016 at 16:02

   Her nydes de også den time der er blevet til, men fra i dag ad og de næste mange dage, bliver det nok svært at se, pga. alt den dis og de skyer der er. 😕
   Du må ud næste gang vi får frost, måske næste år 😆

 • Svar Pernille 28. januar 2016 at 15:16

  Men de er flotte 🙂

  • Svar Catarina 29. januar 2016 at 12:36

   Jeps 😀

  Skriv gerne en kommentar