Ihhhh hvor jeg glæder mig

26. januar 2017

Tilbage i december, så en af de ældste fantaster (veninder), at der var en deal på et gourmet ophold på Sdr. Bjert kro syd for Kolding, til en rimelig pris, med lækker mad og overnatning. Vi, og to ander fantaster, var ikke længe om, at købe dealen og bestille plads, og i morgen, når vi alle har fået weekend, tager vi afsted.

Hold nu op hvor jeg glæder mig til et døgnstid i deres dejlige selskab, hvor ingen af os skal kører hjem. Måske noget af lørdagen endda skal tilbringes i Kolding og Kolding Hus, som jeg faktisk aldrig har besøgt.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Karin 26. januar 2017 at 06:45

  Hvor bliver det skønt. Glæder mig allerede til at hører/læse/se billeder fra denne oplevelse.
  I dag torsdag er det lille fredag 😉

  • Svar Catarina 28. januar 2017 at 17:36

   Det var en rigtig hyggelig tur som du kan se, allerede er lagt ud ti offentlig skue 😀

 • Svar Celena 26. januar 2017 at 15:51

  That sounds fantastic! Have a great time xox

  • Svar Catarina 28. januar 2017 at 17:38

   Thanks a lot 😀

  Skriv gerne en kommentar