Arbejde arbejde

23. oktober 2017

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Karin 24. oktober 2017 at 06:29

  Godmorgen.
  Skøn måde at begynde både dagen og ugen på. Ja, det er årstiden for lys, refleksvesten etc.
  Jeg savner min mikro ovn, og nej der er simpelthen ikke plads til sådan et apparat i mit dukkehus 😉 Derfor varmer jeg mælken op i en gryde. ellers er det på samme måde jeg fremstiller min chailatte 🙂

  • Svar Catarina 24. oktober 2017 at 17:27

   Ja, det er en dejlig måde og jeg er som også glad for at jeg er kommet igang igen 😉 Det er nemt og hurtigt med en mikroovn, og sådan en er lidt svær t undvære, men hvis jeg skulle vælge mellem almindelig ovn og sådan en, så blev det den almindelige der vandt 😀

 • Svar Celena 25. oktober 2017 at 00:38

  I love the walk to and from work! It is a good way to relax, think about the day ahead and wind down 🙂
  PS Your glasses look great xox

  • Svar Catarina 25. oktober 2017 at 12:46

   It’s a rely nice way of starting- and ending at workday. 😀 And don’t forget the health benefits 😉

  Skriv gerne en kommentar