Jeg har valgt side

20. november 2017

Efter at jeg er begyndt en smule på at vlogge, er bloggen her blevet kraftigt forsømt. Det er der faktisk flere grunde til. Én af dem er, at jeg synes at jeg bliver bombarderet med masser af “materiale” af svingende karakter, og det orker jeg bare ikke – og det gælder også mig selv. Desuden synes jeg, at jeg kørte lidt i samme rille år efter år, præcis som rigtig mange af de andre bloggere, som har været i “gamet” i rigtig mange år gør. Og sådan må det nødvendigvis også bliver, for vores hverdagsliv ændre sig jo ikke så meget fra år til år.

Jeg synes det er lidt sjovt at vlogge. Ikke at jeg gør så meget i det, men jeg hygger mig med det, når jeg er i processen. Jeg har siden sommer gjort det både på dansk og engelsk og efter at have kikket lidt på statistikken bag YouTube, så har jeg nu valgt hvilken vej jeg skal gå.

Der kommer ikke så meget af vloggeriet på bloggen, men du kan altid følge med på min kanal på YouTube ved at trykke her.

Ha’ en dejlig mandag – min er startet fint og jeg har allerede fået flere grin.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Karin 20. november 2017 at 15:08

  Du er så sej med din vlog. At du har valgt at blogge på engelsk giver mig nye erfaringer, jeg skal slå lyttelapperne ud. Det er meget givende for mig. Kommentere jeg bliver det på dansk 😂
  Jeg bliver ikke en vlogger, det at se mig selv eller lærer alt det redigering finder jeg ikke tid til, derfor bliver jeg i den gamle “trædemølle” og koger lidt mere på gentagelserne.
  Glæder mig til flere vlog og blogindlæg fra dig.
  Dejligt din dag har budt på flere grin/smil, her har det været en hård opstart efter sygdom, indlæggelse. Første dag på jobbet efter 3 uger. Pyha 😴😉
  God hverdag og arbejdslyst

  • Svar Catarina 22. november 2017 at 10:41

   Tak skal du have Karin – jeg hygger mig med det og det er det vigtigste. jeg elsker at nørde, nok én af de “bivirkninger” ved at være introvert. 😀 Som jeg skrev på YT, så er du meget velkommen til at kommentere og som jeg også nævner, så kommer der nok også en vlog eller to på dansk.
   jeg håber du er kommet helt ovenpå efter sygdommen og krydser fingre for at der ikke kommer mere af den slags. 🙂

 • Svar Celena 22. november 2017 at 18:35

  I love your vlogs! It is like a little visit with you! Although I appreciate practising my Danish when I read/hear you speak, I will definitely understand more if you vlog in English 😉 Måske vil jeg forsøge at svare på dansk nogle gange 😉 xox

  • Svar Catarina 23. november 2017 at 19:34

   Thanks Celena, and I enjoy making them even though the English part is a bit difficult doing all the time 😀
   You can comment/answer in any language you like. 🙂

  Skriv gerne en kommentar