Annoncering

Catartina.dk er en personlig blog, som skrives- og drives af Catarina. Bloggen læses af mere end 7000 unikke læsere om måneden, og har over 17.000 tusinde sidevisninger pr. måned.
Her er lidt om hvordan mulighederne for et samarbejde med Catarina.dk kan forløbe …

Sponserede indlæg:

Jeg kan rigtig godt lide at indgå spændende samarbejder med virksomheder, hvor produktet, ydelsen eller oplevelsen, er et perfekt match med min personlige stil som er her på Catarina.dk.

Ved samarbejde med en virksomhed, vurdere jeg altid om det er relevant for Catarina.dk og om det vil kunne danne rammen om et spændende indlæg, som vil være til inspiration for mine læsere. Jeg virkelig glad for alle former for gaver og overraskelser i min postkasse eller på mit dørtrin, så du er mere end velkommen til at sende mig produkter til test. Hvis produktet omtales her på bloggen, sker det kun, hvis jeg ser relevansen og selv er begejstret.

På Catarina.dk skrives kun sponserede blogindlæg om rejser, oplevelser og produkter, som jeg ærligt kan stå inde for og som er 100% reelle.
Hvis et indlæg er sponseret og lavet i samarbejde med en virksomhed, så står det anført nederst i indlægget som afslutning.

Kontakt mig på mail@catarina.dk for at høre om priser, samt muligheder et skræddersyet samarbejde mellem din virksomhed og Catarina.dk.

Støtte:

Kan du lide hvad du læser? Jeg får ikke løn for at skrive her på bloggen og det koster mig hver år kr. 2300,- at drive denne blog. Jeg får ingen anden mediestøtte end den læserne giver mig. Så jeg er meget glad for al den støtte jeg kan få. Du kan også støtte mig på Mobilepay: 24898134. På forhånd tak. ♥

Eksempler på sponsorerede indlæg og indlæg som indeholder ‘AffiliateLinks‘ kan ses her.