Persondatapolitik

 
 

Indsamling og formål

Indsamling og behandling af personoplysninger er nødvendig for at kunne levere services til Catarina.dk læsere. Jeg indsamler ikke andre personoplysninger end dem, der er nødvendige for at kunne opfylde kunne servicere mine læsere.

Jeg indsamler:

• Navn
• E-mail
• IP-adresse

Kommentarer
Når besøgende skriver kommentarer på Catarina.dk, indsamler jeg de data, som vises i kommentarformularen, også den besøgendes IP-adresse samt den browser der er blevet brugt af læseren/kommentatoren, for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger en sådan. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Dine kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Indlejret indhold fra andre websteder
Artikler på Catarina.dk kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Informationssikkerhed

Sletning af personoplysninger
Jeg sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål som jeg mener er nødvendige for at drive en blog med dertilhørende kommentarfelt samt mailtilmelding.

Udlevering af oplysninger – Markedsføring eller kommerciel brug
Catarina.dk udleverer ikke personoplysninger til tredjemand med henblik på markedsføring eller anden kommerciel brug.

Indsigtsret
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg har registeret om dig. Ved
henvendelse om indsigt i egne oplysninger, vil jeg stille krav om dokumentation for din identitet
for at sikre, at oplysninger udleveres til rette vedkommende.

Hvis du anmoder om det, kan jeg oplyse dig om de oplysninger, jeg behandler om dig. Adgangen
kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder eller immaterielle rettigheder.

Skriv via kontaktformularen og angiv ”Indsigt i personoplysninger” som emne, hvis
du ønsker indsigt i dine personoplysninger.

Adgang til sletning eller rettelse af dine personoplysninger
Hvis du mener, at de personoplysninger, vi har om dig, er unøjagtige, har du ret til at få
dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og
hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde har vi en forpligtelse til at slette dine personoplysninger. Hvis du mener, at dine
oplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som jeg indhentede dem til, kan
du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte mig, hvis du mener, at dine
personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger,
undersøger jeg, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så
hurtigt som muligt.

Indsigelsesret
Du har ret til at gøre indsigelse mod min behandling af dine personoplysninger. Hvis din
indsigelse er berettiget, sørger jeg for at ophøre med brugen af dine personoplysninger.

Klager
Klager over www.catarina.dk behandling af personoplysninger skal rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf.: 3319 3200
E-mail: dt@datatilsynet.d