Menu
Hverdagen

Nyt job

Stadig i samme firma, men i eksportafdelingen (jeg er pt. i den danske afdeling). Det nye job er som “International Marketing trainee”, det vil sige at jeg de næste to år skal være “elev”. Det er 20 år siden jeg sidst var elev, men det bliver rigtigt godt og jeg er enormt glad og glæder mig vanvittigt til jeg skal starte.

Jeg kan dog først blive “fritaget” fra mit nuværende job, omkring marts, da det ikke sådan er ligetil, at finde en afløser for mig, for de arbejdsopgaver jeg har, er så alsidige, at man ikke ved hvad man skal søge efter.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar