Nyt job

6. december 2006

Stadig i samme firma, men i eksportafdelingen (jeg er pt. i den danske afdeling). Det nye job er som “International Marketing trainee”, det vil sige at jeg de næste to år skal være “elev”. Det er 20 år siden jeg sidst var elev, men det bliver rigtigt godt og jeg er enormt glad og glæder mig vanvittigt til jeg skal starte.

Jeg kan dog først blive “fritaget” fra mit nuværende job, omkring marts, da det ikke sådan er ligetil, at finde en afløser for mig, for de arbejdsopgaver jeg har, er så alsidige, at man ikke ved hvad man skal søge efter.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar