Julegaven fra Søren

30. december 2006

ring.jpg
~14k rød, hvis og alm. guld med 11 diamanter.

Jeg har ønsket mig den i flere år, faktisk lige siden, jeg i en alder af 14 år, så den hos en guldsmed, men da havde jeg ikke råd til den. Så fik Søren øje på den hos auktionsfirmaet Lauritz.com, og han afgav et bud. Auktion sluttede først i går kl. 16:49 og der var spænding på lige til de sidste minutter, da der også var en anden køber som fulgte med op, men vi fik den!

Så nu har vi lige været i Roskilde hos Lauritz.com og hente den, og den er bare rigtig flot. Den sidder lige nu og pryder min langfinger. Den skal dog flyttes over på ringfingeren, men den er lidt for stor, så jeg skal lige have den gjort lidt mindre efter nytår.

Et stort kys og kram til Søren, for den meget flotte julegave.kiss.gif

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar