Menu
Hverdagen

Svært ved at komme op i omdrejninger

Jeg synes jeg har lidt svært ved at komme rigtig op i omdrejninger. Jeg får godt nok lavet alt det jeg skal, men på en eller anden måde føler jeg ikke det er i det helt rigtige tempo, i hvert tilfælde ikke som i december.

Det kan selvfølgelig også være at tempoet var ekstra opskruet i netop i december, selvom jeg ikke plejer at stresse, heller ikke selvom det er jul.

Jeg glæder mig til i hvert tilfælde til i morgen, for der er det fredag og det er lig med, at weekenden starter og vi har heldigvis ikke nogen planer. Så vil jeg sove til jeg vågner og kun lave det jeg virkelig har lyst til, så må vi jo bare se hvad det så er.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar