Svært ved at komme op i omdrejninger

4. januar 2007

Jeg synes jeg har lidt svært ved at komme rigtig op i omdrejninger. Jeg får godt nok lavet alt det jeg skal, men på en eller anden måde føler jeg ikke det er i det helt rigtige tempo, i hvert tilfælde ikke som i december.

Det kan selvfølgelig også være at tempoet var ekstra opskruet i netop i december, selvom jeg ikke plejer at stresse, heller ikke selvom det er jul.

Jeg glæder mig til i hvert tilfælde til i morgen, for der er det fredag og det er lig med, at weekenden starter og vi har heldigvis ikke nogen planer. Så vil jeg sove til jeg vågner og kun lave det jeg virkelig har lyst til, så må vi jo bare se hvad det så er.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar