Svært ved at komme op i omdrejninger

4. januar 2007

Jeg synes jeg har lidt svært ved at komme rigtig op i omdrejninger. Jeg får godt nok lavet alt det jeg skal, men på en eller anden måde føler jeg ikke det er i det helt rigtige tempo, i hvert tilfælde ikke som i december.

Det kan selvfølgelig også være at tempoet var ekstra opskruet i netop i december, selvom jeg ikke plejer at stresse, heller ikke selvom det er jul.

Jeg glæder mig til i hvert tilfælde til i morgen, for der er det fredag og det er lig med, at weekenden starter og vi har heldigvis ikke nogen planer. Så vil jeg sove til jeg vågner og kun lave det jeg virkelig har lyst til, så må vi jo bare se hvad det så er.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar