Av av

5. januar 2007

For søren da, hvor har jeg ondt i foden. Jeg har delvis hypermobile led og nogen gange smutter anden tås knogle ned, altså den peger nedad og kan ses igennem huden. Når den gør det så kan man ikke gå normalt og det gør stjerne ondt. Det gjorde den i nat, jeg vågnede ved det og tænkte “pis” nu får du ondt i morgen. Og det er lige præcis hvad jeg har. Det eneste der hjælper er, at foden får ro i et døgns tid, så plejer knoglen stille og roligt at glide tilbage hvor den normalt er.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply