Av av

5. januar 2007

For søren da, hvor har jeg ondt i foden. Jeg har delvis hypermobile led og nogen gange smutter anden tås knogle ned, altså den peger nedad og kan ses igennem huden. Når den gør det så kan man ikke gå normalt og det gør stjerne ondt. Det gjorde den i nat, jeg vågnede ved det og tænkte “pis” nu får du ondt i morgen. Og det er lige præcis hvad jeg har. Det eneste der hjælper er, at foden får ro i et døgns tid, så plejer knoglen stille og roligt at glide tilbage hvor den normalt er.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar