Sengetøj

6. januar 2007

Så er foden ved at ved at være ok igen, der er kun lidt ømhed tilbage. Det er sørme rart ikke at skulle humpe rundt.

Det er lige før jeg glæder mig til jeg skal i seng i aften. Jeg har nemlig lige lagt rent sengetøj på sengene. Jeg elsker at komme i seng når der er lagt rent sengetøj på, det dufter bare så dejligt. Det bedst er dog sengetøj man lige har været ud og hente på tørresnoren en forårs eller sommerdag, det er næsten som at ligge i sommer skyer. Men det er jo ikke forår eller sommer så jeg må nøjes med tørretumblet sengetøj.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar