Sengetøj

6. januar 2007

Så er foden ved at ved at være ok igen, der er kun lidt ømhed tilbage. Det er sørme rart ikke at skulle humpe rundt.

Det er lige før jeg glæder mig til jeg skal i seng i aften. Jeg har nemlig lige lagt rent sengetøj på sengene. Jeg elsker at komme i seng når der er lagt rent sengetøj på, det dufter bare så dejligt. Det bedst er dog sengetøj man lige har været ud og hente på tørresnoren en forårs eller sommerdag, det er næsten som at ligge i sommer skyer. Men det er jo ikke forår eller sommer så jeg må nøjes med tørretumblet sengetøj.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar