Feriedag i morgen

8. januar 2007

Eller det vil sige, det bliver ikke en rigtig feriedag, da jeg skal bruge dagen på at lave en hjemmeside. Hjemmesiden er for et nyt produkt, som vi skal lancere ude på mit arbejde. Grunde til at de valgte mig var, at de havde set de denne side og vores ferie side, som kan ses på www.voresferier.dk, og synes de var flotte. 

Derefter spurgte de så, om det ikke var noget for mig, og at jeg skulle så nok blive afregnet for den. Siden skal både være på dansk og engelsk, da mange af vores kunder er fra udlandet.  

Den danske side skal være færdig senest på fredag, (derfor feriedagen) da produktet bliver lanceret på en landbrugsmesse på mandag, og der vil de så også vise hjemmesiden frem.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar