Menu
Livet

Feriedag i morgen

Eller det vil sige, det bliver ikke en rigtig feriedag, da jeg skal bruge dagen på at lave en hjemmeside. Hjemmesiden er for et nyt produkt, som vi skal lancere ude på mit arbejde. Grunde til at de valgte mig var, at de havde set de denne side og vores ferie side, som kan ses på www.voresferier.dk, og synes de var flotte. 

Derefter spurgte de så, om det ikke var noget for mig, og at jeg skulle så nok blive afregnet for den. Siden skal både være på dansk og engelsk, da mange af vores kunder er fra udlandet.  

Den danske side skal være færdig senest på fredag, (derfor feriedagen) da produktet bliver lanceret på en landbrugsmesse på mandag, og der vil de så også vise hjemmesiden frem.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar