Feriedag i morgen

8. januar 2007

Eller det vil sige, det bliver ikke en rigtig feriedag, da jeg skal bruge dagen på at lave en hjemmeside. Hjemmesiden er for et nyt produkt, som vi skal lancere ude på mit arbejde. Grunde til at de valgte mig var, at de havde set de denne side og vores ferie side, som kan ses på www.voresferier.dk, og synes de var flotte. 

Derefter spurgte de så, om det ikke var noget for mig, og at jeg skulle så nok blive afregnet for den. Siden skal både være på dansk og engelsk, da mange af vores kunder er fra udlandet.  

Den danske side skal være færdig senest på fredag, (derfor feriedagen) da produktet bliver lanceret på en landbrugsmesse på mandag, og der vil de så også vise hjemmesiden frem.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar