Menu
Arbejdslivet

Feriedag i morgen

Eller det vil sige, det bliver ikke en rigtig feriedag, da jeg skal bruge dagen på at lave en hjemmeside. Hjemmesiden er for et nyt produkt, som vi skal lancere ude på mit arbejde. Grunde til at de valgte mig var, at de havde set de denne side og vores ferie side, som kan ses på www.voresferier.dk, og synes de var flotte. 

Derefter spurgte de så, om det ikke var noget for mig, og at jeg skulle så nok blive afregnet for den. Siden skal både være på dansk og engelsk, da mange af vores kunder er fra udlandet.  

Den danske side skal være færdig senest på fredag, (derfor feriedagen) da produktet bliver lanceret på en landbrugsmesse på mandag, og der vil de så også vise hjemmesiden frem.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar