Menu
Hverdagen

Datoen

Så er der endelig blevet sat en fast dato på, hvornår jeg skal overgå til mit nye job (har skrevet om jobbet længere ned), det bliver den 1. marts 2007.

Det er dejligt at der endelig er sat en eksakt dato på. Der har ellers været mange datoer på bordet. Først var det omkring marts, senere blev det omkring april, og det sidste var så 1. april. Men nu er begge afdelingsledere blevet enige om den 1. marts, så må vi jo så bare håbe på, at der er fundet en afløser for mig, da de endnu ikke begyndt at søge efter en.

Der bliver også rigeligt at tage fat på, da der skal udgives et nyt eksportkatalog.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar