Datoen

10. januar 2007

Så er der endelig blevet sat en fast dato på, hvornår jeg skal overgå til mit nye job (har skrevet om jobbet længere ned), det bliver den 1. marts 2007.

Det er dejligt at der endelig er sat en eksakt dato på. Der har ellers været mange datoer på bordet. Først var det omkring marts, senere blev det omkring april, og det sidste var så 1. april. Men nu er begge afdelingsledere blevet enige om den 1. marts, så må vi jo så bare håbe på, at der er fundet en afløser for mig, da de endnu ikke begyndt at søge efter en.

Der bliver også rigeligt at tage fat på, da der skal udgives et nyt eksportkatalog.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar