Hjemmeside

12. januar 2007

Så blev filerne, til den hjemmeside jeg har lavet, til et nyt produkt, ude på arbejdet, afleveret til vores it-afdelingen, så nu venter jeg på at de oploader den på vores server. Det bliver nok først mandag morgen, men det er så også sidste udkald, da den bliver præsenteret på en messe, som netop starter på mandag.    

Jeg glæder mig til at høre, hvordan den er blevet modtaget.   

Jeg skal nok skrive linket til den, når den er gået i luften, så kan I jo selv bedømme, hvordan jeg har klaret det. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar