Menu
Arbejdslivet

Hjemmeside

Så blev filerne, til den hjemmeside jeg har lavet, til et nyt produkt, ude på arbejdet, afleveret til vores it-afdelingen, så nu venter jeg på at de oploader den på vores server. Det bliver nok først mandag morgen, men det er så også sidste udkald, da den bliver præsenteret på en messe, som netop starter på mandag.    

Jeg glæder mig til at høre, hvordan den er blevet modtaget.   

Jeg skal nok skrive linket til den, når den er gået i luften, så kan I jo selv bedømme, hvordan jeg har klaret det. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar