At hente brænde giver varme to gange, siges der

13. januar 2007

For vores vedkommende er det nu at tre gange.  

Min far er så sød, at sørge for at vi har det brænde vi skal bruge, vi skal bare komme og hente det, det er savet og kløvet og lige klar til at stable.    

Vi stod tidligt op og kørte ind til min far kl. 8:00 og hentede det første læs og efter det, endnu et. Det er så her, at jeg mener at det varmer tre gange, vi læsser det på en trailer, vi læsser det af traileren og vi smider det i trillebøre og kører det op af vores meget stejle skråning, for at stable det oppe ved huset, dette er lig med tre gange, ikke?   

Dette er én af de gange jeg ville ønske, at vi ikke boede på en skrående grund, for puha, man får lidt lange arme, efter de mange gange op og ned. Udsigten heroppe fra er dog fantastisk.    

Tusinde tak til far, for alt det dejlige brænde.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar