Menu
Livet

Mit kinesiske dyretegn

Faldt over www.netspirit.dk, der kan man taste sin fødselsdag og år ind, og derefter få at vide hvilket kinesiske dyretegn man er. Det måtte prøves, resultatet er; jeg er åbenbart en hest.

Her kan du læse beskrivelsen af hesten.

Heste er udpræget individer. De er meget intelligente og venlige. En person født i hestens år er viljestærk, selvstændig og handler uafhængigt uanset, hvad opmærksomheden er rettet imod. Da hesten er hurtigt tænkende og besidder en resolut beslutsomhed, er den stærkest i åbensindede situationer og stemninger. Heste er gode til pengesager og energiske individer, der hurtigt bliver restløse og ofte ses gå fra det ene til det andet projekt/ job. Heste holder af at rejse.

Heste har let ved at finde en partner. De besidder en rå sexappel, der tiltrækker alle de andre tegn. Lidt sværere er det for dem at holde fast ved partneren. Idet de har en indre længsel efter uafhængighed, frihed og en slumrende udlængsel, oplever de hurtigt kærligheden som bindende.

Tegnet har fremragende evner indenfor forførelseskunsten, er skarp i replikken og kan forføre et helt selskab med sin charme og retorik.

Hestens frie sjæl giver den mange spændende oplevelser, men hvis den ikke lærer at binde sig til længerevarende relationer, beskæftigelser etc. vil rastløsheden til sidst blive et mål i sig selv. Hele livet igennem synes Hesten at lide af en irrationel frygt for at blive afsløret som en fupmager. Dette er Hestens egne høje forventninger til sig selv, der kommer til udtryk og har ofte meget lidt med virkeligheden at gøre. Heste er reelt velansete, afholdte og ofte kender deres omgangskreds dem en smule bedre, end de selv går og tror.

Jeg tror ikke der er mange som er ueninge med ovenstående.hehe.gif

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar