Gigtpiller

17. januar 2007

Det er snart lige før jeg føler alderens trykken, jeg er på gigtpiller.

Jeg vågnede i nat ved at jeg havde pokkers ondt i hele højre side af lænden og bækkenet, følelsen kan bedst beskrives som at have veer.

Jeg kunne ikke ligge eller sidde ned, det eneste der gjorde det tåleligt var, at “trave” frem og tilbage. Det er åbenbart en nerve som er kommet i klemme mellem det nederste af rygraden og bækkenet. Ja hvis det ikke er foden det er galt med, så er det ryggen.

Jeg fik jo af gode grunde ikke sovet skønhedssøvn i nat, men jeg blev klogere. Jeg fandt nemlig ud af, at der er 28 skridt, fra den ene ende af huset til den anden. Hvad jeg skal bruge det til, det ved jeg ikke.

Jeg ved godt at mine skavanker er i småtingsafdelingen, sammenlignet med så mange andres, med derfor er det alligevel træls.angry.gif

P.S  Det kunne godt være fordi vi hentede brænde i lørdags, at jeg har fået ondt, neeej det er det nok ikke, så havde det nok vist sig noget før, men jeg kunne jo prøve, at bruge den over for Søren, næste gang vi skal hente brænde.hehe.gif

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar