Agromek

19. januar 2007

Det var helt spændende at være på Agromek i Herning. Det er en flot stand vi har. Vores nye produkt, BoviTemp, er endda, en trestjernet nyhed, og tv2 news var forbi i tirsdags og lavede en indslag om det.

Hanne og jeg var rundt og hilse på vores samarbejdspartnere og det var helt rart at få sat ansigt på nogle af de mennesker som jeg har talt i telefon med.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar